translate

4 Απρ 2013

Kάστρο πριγκηπικό και τσιμπιδομαζευτήρι μαζί!!!

Γειά σας!!! πέρα ως πέρα!!! κι ακόμα παραπέρα!!!
Σήμερα η αφεντιά μου...παραμυθιαζόταν..για λίγο φτιάχνοντας αυτό το καινούριο τσιμπιδομαζευτήρι!!!(καλά η έκφραση καθιερώθηκε στα μεταξύ μας, τώρα τείνει να γίνει και διαδικτυακός κοινός τόπος!!)(αλλά έχει πλάκα, δεν έχει?)...
Παραμύθι, παραμύθι λοιπόν..αφέθηκα σε αυτό το τελείως κοριτσίστικο ροζ...κι έφτιαξα αυτό το καστράκι για δωμάτιο πριγκιπικό και νεραϊδένιο!!! Για πάρτε μια γεύση...


Εντάξει ...εντάξει... πάρτε δύο!!!


Γιατί δηλαδή, επειδή μεγαλώσαμε, λίγο, λίγο το τονίζω, δεν μπορούμε κι εμείς να ..παραμυθιαζόμαστε  πού και πού?
Σας φιλώ γλυκά, 
Η πριγκηπομήτωρ 
Αικατερίνη η Μεγάλη
(ε, όχι και σαν την Ακρόπολη)

13 σχόλια:

  1. Τσιμπιδομαζευτήρι...ε? Πρώτη φορά το ακούω! Δηλαδή μαζεύεις τσιμπιδια επάνω του??? Πάντως ότι χρήση και να έχει, είναι πολύ όμορφο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ κατάλαβα τη χρήση του (μάλλον)...μαζεύουμε πάνω του όλα τα τσιμπιδοκοκκαλάκια...σωστά??
    Ωραία χρώματα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αχ, σε ποια ταινια ηταν;νομιζω η ωραια των αθηνων:-πες μου ειναι μεγαλη;
    -ε, δεν ειναι και σαν την ακροπολη!
    χαχαχα, μ'εκανες και γελασα!!!
    εγω που εχω αγορι μαλλον δεν μου χρειαζεται τσιμπιδομαζευτηρι, ε;παντως περα απ΄την χρηση του ειναι φανταστικο και μονο να το κοιτας!!!φιλακια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ναι ναι κορίτσια...μαζεύεις εκεί (ή προσπαθείς τουλάχιστον) τσιμπιδάκια, κοκαλάκια, κλαμεράκια, λαστιχάκια, στεκάκια, βουρτσάκια, χτενάκια για να μην τρέχουν αυτά όπου νά'ναι κι όπως νά'ναι μέσα στο σπίτι...πιστέψτε με ξέρω!!!και ναι, Μπισκοτάκι, μάλλον εσύ δεν χρειάζεσαι κάτι τέτοιο για το δικό σου...αλλά σκέφτομαι σοβαρά το ενδεχόμενο να ράψω ένα..τουτουλο-μαζευτήρι για τον δικό μου ...::!!!(όπου τουτούλι = οτιδήποτε με ρόδες, συνολικού μήκους κάτω των δέκα εκατοστών, με την αγενή τάση να κυκλοφορεί σε άσχετα σημεία του σπίτιου, και κυρίως να χώνεται κάτω από την πατούσα μου όταν δε φοράω παντοφλίτσα!!!δε σας περιγράφω τον πόνο..με νιώθετε!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλώς σε βρηκα και στο μπλογκ σου!!!
    Ειναι πολυ ομορφο πολυ πριγκηπικο και τελεια ιδεα για τα κοριτσιστικα κοκαλακια και λαστιχακια που λες μου αρεσε παρα πολυ!!!
    Πολλα πολλα μπραβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπέρα και καλώς σε βρήκα. Τσιμπιδομαζευτήρι!! πολύ μου άρεσε και η λέξη και αυτό που έφτιαξες. Κοριτσίστικο και παραμυθένιο, ακριβώς όπως περιέγραψες. Θηκούλες αριστερά και δεξιά για όλα τα τσιμπιδάκια. Και της μαμάς και της κόρης! Καλή συνέχεια:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ όμορφο το ...τσιμπιδομαζευτήρι και έξυπνη ιδέα και πολύ ωραία η κατασκευή του!!!!Καλό βράδυ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τι ομορφο και πρακτικο!!!απο παντου μαζευω τσιμπιδακια!!φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ιδού λοιπόν τι έψαχνες τόσον καιρό και δεν το'ξερες!!! Βάλε κάτω κλωστές βελόνες και ...να δεις...θα φτιάξεις θαύματα!!!

      Διαγραφή
  9. Τσιμπιδομαζευτήρι!!!!!!!!!!!!!! Σε όλο το σπίτι σκόρπια τα τσιμπιδάκια της πριγκήπισας! Αλλά μην μου πεις να ξεκινήσω τώρα ΚΑΙ το ράψιμο! Πριν λίγο καιρό ξεκίνησα το βελονάκι. Βάλε και το blog, πάει θα με χωρίσει ο άντρας μου αν "κολλήσω" και με κάτι άλλο!!!!!!!!!!!! Οταν τελειώσω την πλεκτή κουβέρτα της κόρης, λέω να κατεβάσω την ραπτομηχανή από το πατάρι!!!!!!!!! χεχεεχεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα!!! καλά τα λες ...θα έχουμε παράπονα...κάνε λοιπόν υπομονή...θα έρθει και ο καιρος της κυρίας Μηχανής να κατέβει..φιλιά πολλά!!!

      Διαγραφή
  10. Σε αντίθεση με εμένα που δεν ξέρω να ράβω ούτε κουμπί, βλέπω οτι εσύ μεγαλουργείς εδώ μέσα... καλώς σε βρήκα κι εγώ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εντάξει, δεν έχω λόγια! ΤΕΛΕΙΟ το... τσιμπαδομαζευτήρι! (γέλασα με την καρδιά μου!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

τι σκέφτεστε?