translate

24 Απρ 2013

Ανοιξιάτικη τσαντούλα Νο 2

.... Ε, αφού είχα κι άλλο από αυτό το ωραίο ελαφρύ υφασματάκι από το ΙΚΕΑ, να μην κάνω άλλη μια?
Μόνο που αυτή τη φορά είπα να την κάνω... ταχυδρομική... Με "καπάκι" ανοιγοκλειώμενο (χριτς χρατς χρίτς χράτς...και δώστου χρίτς χράτς)..
Να τη λοιπόν σας την παρουσιάζω με περισσή υπερηφάνεια!!! Είναι η πρώτη μου τέτοιου τύπου...και είπα να την χαρίσω στο μικρό Κατερινάκι, δευτεροξαδερφάκι  της θυγατρός μου, ετών 9 και ακριβώς, που πια το παιδι πια έχει αρχίσει να βαριέται τα πολύ ροζουλιά , μωβουλιά και φούξια αντικείμενα!!! Δεσποινιδίζουμε  πια!!! Βέβαια, εγώ την ροζουλιά παρέμβαση την έκανα, αλλά δυστυχώς, δεν τη φωτογράφησα... Μια καρφιτσούλα, να μπαινοβγαίνει, με ροζ απαλό τριανταφυλλάκι, διπλό, και ένα μικρό φούξια τριανταφυλλάκι, πάνω σε πτι καρώ γκρί πεταλάκια... Ε.. τι να σας λέω τώρα, αφού βιάστηκα και δεν φωτογράφησα... Τέλος πάντων το concept, ήταν να είναι κάτι που να αφαιρείται σε περίπτωση που η Δεσποινίς δεν θέλει λουλουδικό!!!
Et.... voilà!!!



Τι λέτε?

Φιλιά πολλά κορίτσια, και καλό μας ΣΚ!!!

4 σχόλια:

  1. Α, πολύ ωραία και σικ και μοντέρνα και τσαχπίνα απ' ότι καταλαβαίνω μπορεί να γίνει με το λουλουδάκι! πολύ ωραία το σκέφτηκες, έτσι μπορεί να κάνει ότι θέλει και όποτε το θέλει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. υπέροχη και αυτή η τσάντα!!!Το Κατερινάκι θα τρελαθεί!!!
    Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

τι σκέφτεστε?