translate

14 Μαΐ 2013

ευχαριστώ επί 5!!!!

Κορίτσια μου γλυκά,
Κατα πρώτον  να σας ευχηθώ έστω και καθυστερημένα Χριστος Ανέστη...
Κατα δεύτερον , να σας ευχαριστ'ησω όλες για τα καλά σας λόγια και για τα  πολλά βραβεία που περέλαβα κατά την απουσία μου από τη γειτονιά μας...

Πολύ πολύ χαρούμενη λοιπόν, ξεκινάω με τα 2 βραβεία (εντάξει το ίδιο δύο φορές) που πήρα από τις φίλες


  • Σούλα Γκαρέλα και το kallitexnimatadimiourgies.blogspot.gr
  • Κρίστυ Μουγιού από το christiesart.blogspot.gr

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ πολύ που με σκεφτήκατε!!! Τα 11 τυχαία πράγματα που πρέπει  να πώ για μένα θα τα βρείτε εδώ...

Και να συνεχίσω με το νέο βραβείο της γειτονιάς One Lovely Blog! δηλαδή αυτό:
Ευχαριστώ λοιπόν από καρδιάς όλα τα κορίτσια που με σκέφτηκαν τουτ' έστιν: 
τη Δώρα από το prettypartyideas.blogspot.gr = μπείτε να πάρετε απίθανες ιδέες για πάρτυ γιορτές και όχι μόνο, 
τη Δέσποινα από το  ohsocutethings.blogspot.gr = φανταστικά βραχιόλοκοσμήματα αλλά και ωραίες ιδέες για έμπνευση 
και....
την Ελένη, το μπισκοτάκι από το  toplextompiskoto.blogspot.gr = ό, τι πιο όμορφο φανταστείτε σε μπισκότο με ζαχαρόπαστα αλλά και πλεκτά να σου κλέψουν την καρδιά!!!

'Ολες εσάς σας ακολουθώ , στην τσέπη σας γλυστρώ...
Να έρθουμε όμως στο ζουμί...9 ερωτήσεις και θα απαντήσω και στις 9!!! τι θάρρος!!!
  1. Τι σας οδήγησε να ξεκινήσετε το blog σας? - με οδήγησε η ανάγκη να επικοινωνήσω με έναν κόσμο που μέχρι τότε έβλεπα και παρακολουθούσα από μακρυά, σαν παρατηρητής...Ώσπου είπα να συμμετάσχω κι εγώ, να γνωρίσω, να μοιραστώ...κάπως έτσι..
  2. Ποιό είναι το θέμα του blog σας? - κυρίως ...οι ραπτικές μου ..περιπέτειες, αλλά και ό,τι άλλο μπορεί να παρεισφρύσει σαν ιδέα , σαν σκέψη που μπορεί να θελήσω να μοιραστώ..
  3. Από πού βρίσκετε την έμπνευσή σας? - Εμπνέομαι από τα απλά , καθημερινά πραγματάκια που συνήθως δεν παρατηρούμε αλλά από μόνα τους έχουν αξία ... μικρά κομματάκια υφάσματος μπορούν να με κάνουν να φαντάζομαι ...παλάτια!!!
  4. Σχεδιάζετε από πριν το περιεχόμενο των αναρτήσεών σας? -Σε γενικές γραμμές ο σχεδιασμός γίνεται τη στιγμή που θα βρω ευκαιρία να καθ'ισω στον υπολογιστή..Δηλαδή, μη φανταστείς...
  5. Έχετε νέες ιδέες?- Τώρα καλά, είναι ερώτηση αυτή που μας κάνουν? ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως έχουμε συνέχεια νέες ιδέες... και όνειρα... πως θα αντέχαμε χωρίς όλα αυτά?
  6. Πόσο χρόνο αφιερώνετε? - εεε, εντάξει αυτό εξαρτάται απο τη μέρα... από τις καταστάσεις και από τη διάθεση... γενικά όχι πολύ...τρεις τέσσερις ώρες εβδομαδιαίως...
  7. Ποια είναι η καλύτερη στιγμή για εσάς να δημιουργήσετε? - Όταν κοιμούνται...!!!!αλλά εντάξει μου έχει τύχει να κάψω και φαί επειδή ράβω και ξηλώνω το ίδιο φερμουάρ 444 φορές!!!
  8. Τι θα θέλατε να ξέρει ο κόσμος για εσάς? - Οτι είμαι καλά ευχαριστώ....(χιχιχι) ξέρω γω?.. όποιος κόσμος ενδιαφέρεται ας μου κάνει μια πιο συγκεκριμένη ερώτηση...γιατί με αυτές τις γενικές λίγο χάνομαι!!! 
  9. Ποια είναι τα χόμπυ σας? - ΕΕεε, ράψιμο, ξήλωμα, κόψιμο υφάσματος, μέτρημα, άντε και λίγο καρίκωμα....επίσης σιδέρωμα!!!(αλήθεια τώρα, το γουστάρω, χαλαρώνω..απλά μη μου πεις να βάλω τα σιδερωμένα στη θέση τους... βαριέμαι!!!Ντάαααανες θα μένανε για μέρες...)
                                                 ουφ!!!  αυτά είχα να πω και τα '΄πα....
Ελάτε τώρα να δείτε ποιος θα πάρει αυτό το βραβείο...ή μάλλον ποιοί ή για να είμαστε πιο ακριβείς...ποιές!(Σημείωση: όσες πρόλαβα να βρω που δεν το έχουν ήδη...)

  1. anastasiascraftadventures.blogspot.gr
  2. evitathess.blogspot.gr
  3. jenny-jennysstory.blogspot.gr
  4. signorinatina.blogspot.gr
  5. http://kokkino-koumpi.blogspot.gr
Θα επανέλθω με τα επόμενα ...6 μπλόγκ...υπόσχεση!!!
τρέχω να ειδοποιήσω τις νεο-βραβευθείσες!!!
Σας φιλώ και σας δείχνω και την τελευταια μου δημιουργία!!! (το λατρέυω αυτό το πατρόν..βρείτε το εδώ..και δοκιμάστε το)

καλη μας νύχτα!!!

11 σχόλια:

  1. Ευχαριστώ για το βραβειο, ελπίζω να βρώ γρηγορα χρόνο να ανταποκριθώ!! Χαίρομαι που σε με βρήκες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια Κατερίνα μου!!!!!Να τα χιλιάσεις!!!
    Γέλασα πολύ με τις απαντήσεις σου!!!
    Φιλάκια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια! Επέλεξα και εγώ το όμορφο blog σου για το βραβείο υπέροχου blog! Πέρασε από το http://inspire-andcreate.blogspot.gr/ για να το παραλάβεις! Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο και για το βραβείο και για την τσάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατερίνα, συγχαρητήρια κατ'αρχάς για τα βραβεία σου! Μακράν η πιο εντυπωσιακή απάντησή σου για μένα (τα άλλα πάνω-κάτω τα φαντάζεσαι, αν παρακολουθείς το μπλογκ σου) είναι αυτό με το σιδέρωμα! Το απεχθάνομαι, το αποφεύγω δεν ξέρω τι να κάνω τα σιδέρωτα... Μάλλον είσαι λίγο μακριά, να σου 'φερνα τα δικά μου, κι εγώ, μετά, τα σιδερωμένα τα τακτοποιώ με πολύ μεγάλη μου χαρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγχαρητηρια Κατερίνα μου για τα υπεροχα βραβεια σου, γελασα πολυ με το 7, χα χα και μου θυμησε κατι και σ'μενα, αλλα τι να κανουμε μαθαίνουμε!!!!!
    Φιλακια πολλα και μπραβο για την υπεροχη τσαντουλα σου ειναι υπέροχη!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κατερινα, κατερινα, κατινιτσα μου!ελα να μου κανεις σε παρακαλω λιγο σιδερο γιατι εγω δεν το'χω, βαριεμαιιιιιιι!!!!!!
    επισης παρε με βοηθο σου να μαθω και λιγο ραψιμο βρε παιδι μου που μ'αρεσει και μην ανησυχεις, θα ριχνω και καμια κλεφτη ματια στο φαι μην καει!!!
    συγχαρητηρια για τα βραβεια σου, τρεχω να δω το πατρον της τσαντας μηπως και αρχισω πειραματα!!!φιλια πολλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλώς σε βρήκα Κατερίνα μου, ωραιότατη η τσαντούλα σου και συγχαρητήρια για τα βραβεία σου! Καλό απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συγχαρητηρια Κατερίνα μου, και εμενα μου αρεσε πολυ η τσαντούλα που έφτιαξες, κάποια στιγμή το χειμώνα μάλλον που θα ράβω πάλι πιο συχνά απ'οτι τώρα θα την δοκιμάσω και εγώ!!!!!
    Φιλακια πολλα καλο Σ/Κ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλησπέρα Κατερίνα, είδα το μήνυμα που άφησες και πέρασα να σου πω...πως και΄γω μόλις προχθές έκλεισα σπίτι και είμαι σε κατάσταση φασίνας και αναμπουμπούλας γενικότερα...
    Καλή δύναμη κορίτσι...ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΝΑ΄ΧΟΥΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολυ όμορφες οι τσάντες..δίνεις πραγματικά πολύ πρωτότυπες ιδέες..σε ακολουθώ και σε περιμένω και στοδικό μου μπλογκοσπιτάκι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

τι σκέφτεστε?