translate

7 Μαρ 2013

καλημέρα!!!
Σήμερα είμαι στις φούριες μου αλλά πιστεύω πως θα προλάβω να σας δω λίγο...και να σας δείξω και λίγο..Είναι τόσα πολλά αυτά που θέλω να κάνω, να τελειώσω, να σχεδιάσω και να ολοκληρώσω που για να μπορέσουν να πραγματοποιηθούν, πρέπει λίγο κάτι να "κλέβω" από τα καθημερινά,μπας και μπορέσουμε να χωρέσουμε τη ζωή μας σε 24 ώρες!!! anyway..Δεν υπάρχει "δεν μπορώ.." Υπάρχει "δε θέλω" .. 
Γι αυτόοο..voilà!
Μια μέρα σαν και τη σημερινή, που λίγο έτσι "συννεφιάσαμε" όλοι ..είπα να δούμε τι μπορεί να γίνει αν συνδυάσεις μαύρο, καφέ, μπέζ, γκρί...γενικώς όχι και τα πιο φωτεινά χρώματα που υπάρχουν..


Είπαμε ...η κοπελιά που έχει τρέλα με τα..κομματάκια, τις λουριδίτσες!Ε, αυτή είμαι εγώ..πώς σας φαίνεται? εμένα με ενθουσίασε τόσο πολύ όταν το είδα τελειωμένο..είναι από τα αγαπημένα μου..Η πίσω όψη του είναι μαύρη μονόχρωμη, ενώ τα κομμάτια έχουν γκρι πτι καρώ, ριγέ μπεζ με γκρί, μπεζ με άσπρη ρίγα...
και από τα ίδια περίπου χρώματα,και υφάσματα..να και οι .."φάσεις της Σελήνης" όπως το ονομάσαμε - γελώντας φυσικά - με τη Λένα, μια χρυσοχέρα φίλη, της..πλεκτικής εκεινη!!


.
Σήμερα όμως, ήθελα λίγο, παρά τη βροχή και τη γκριζάδα του ουρανού, το σπίτι να ανθίσει...μήπως μας ακούσει η άνοιξη κι έρθει..



Η ιδέα δεν είναι δική  μου..Ήταν του burda δεν θυμάμαι όμως ποιού μήνα, νομίζω όμως χειμερινού, θα το κοιτάξω και θα σας πω..τόσο απλή.. λουλουδάκια μυγκέ με στήμονες από χορταρένιο σπάγκο και μια περλίτσα..κρεμαστράκι από κορδελίτσα λαδί και λίγο γέμισμα...
ουκ εν τω πολλω το ευ... 
Αυτά για σήμερα... τα ξεναλέμε ΣΚ..
φιλιά πολλά
Κατερινα!!!

6 σχόλια:

  1. ειναι πολυ ωραιες οι δημιουργιες σου, θα'θελα και'γω να ξερω να ραβω καλα!!!φιλια και καλη τσικλοπεμπτη που λεει και το τεκνο μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μμμ...μπισκοτακι κι εγώ θα θελα να ξέρω να ράβω καλά...όσο καλά φτιάχνεις αυτα τα καταπληκτικά μπισκότα!!έχω πάθει πλάκα... καλή τσικλοπέμπτη λοιπον και σε σενα..φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kαλή αρχή πολλά υποσχόμενη καινούργια φίλη μας !
    Την καλημέρα μου σου στέλνω !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την καλημέρα μου κι από μένα Σοφία.. Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια... θα τα λέμε λοιπόν...συχνά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kακαρχήν, η άνοιξη ήρθε...αλήθεια στο λέω, στ ορκίζομαι μοσχοβολάνε τα πάντα γύρω και φωνάζουν πως ήρθε...
    Κατα δεύτερο μπράβο ρε Κατερίνα...Μπράβο...Πάντα έκανες με τα χεράκια σου άπίστευτα πραγματα, είτε κολάζ είτε ταξίδια στις λέξεις...και συνεχίζεις...
    Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

τι σκέφτεστε?